dijous, 30 de novembre del 2017

Classe 23: La Fotografia Digital

QUÈ HEM FET I QUÈ HEM APRÈS?
Hui hem dedicat la classe a fer la última pràctica relacionada amb la fotografia digital.
I la pràctica està formada pels següents apartats:

1. Realitzar una fotografia i editarla amb la intenció de transmetre un missatge d'esperança per al nou any. Per a l’edició de la fotografia utilitzarem Aviary.

2. Crear una targeta nadalenca a través de la aplicació de Canva dirigida als companys de classe

3. Escriure una paraula que expresse el que significa per a tú el Nadal. Utilitzar Spell with flickr  i fer captura de les lletres quan estiguen creades.

4. Crear un mosaic de lletres i un marc per a fotos relacionats amb el Nadal. Per al mosaic de lletres utilitzarem Nube de palabras i per al marc de fotos utilitzar ImageChef.

5. Crear un conte nadalenc (mínim 10 pàgines) per transmetre algun valor als xiquets i xiquetes d’infantil. Per a crear el conte utilitzar Storybird.

6. Fer una entrada en el blog per a cadascuna de les aplicacions web utilitzades i explicar breument el que s’ha fet. Cal indicar l’aplicació utilitzada, l'enllaç a ella i inserir els objectes d’aprenentatge creats.

7. Fer una entrada al blog amb el títol “Nadal i Web 2.0”, descrivint una activitat de disseny propi a realitzar a l'aula d’infantil amb alguna o algunes de les aplicacions/imatges creades. Cal indicar els objectius, el nivell educatiu i l’enunciat de l’activitat.

IMPORTANT: Les imatges a utilitzar han de ser fotografies pròpies nadalenques i la data màxima és fins al 19 de desembre.

ENLLAÇOS D'INTERÉS:
- Programa Aviary: https://www.aviary.com/
- Programa Canva: https://www.canva.com/es_mx/crear/tarjetas-presentacion/
- Programa Spell with flickr: http://metaatem.net/words/
- Programa Nube de palabras: https://www.nubedepalabras.es/
- Programa Imagechef: http://www.imagechef.com/ic/es/home.jsp
- Programa Storybird: https://storybird.com/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada