dimarts, 31 d’octubre del 2017

Classe 14 Iniciació de la Webquest

QUÈ HEM FET I QUÈ HEM APRÈS?
En primer lloc, el professor ha aclarat que la exposició del tema 6 es farà el dijous i qui no haja fet el kahoot, ho farà en el seu despatx a través d'un enllaç que ell li donarà.

Després, ha començat explicant com fer una Webquest, que és una activitat guiada a través de la qual es crea un problema i a partir de recursos d'internet el alumne desarrotlla un aprenentatge.
Es en demanat omplir una plantilla que ens ha facilitat ell i així d'aquest manera fer una Webquest; formada pels següents punts:
-Nom de la Webquest
-Crèdits: autores de la Webquest
-Nivell Educatiu: a què edat està dirigit (Infantil 4 anys)
-Contingut i Àrea: El medi físic, social, natural i cultural; el coneixement de sí mateix i l'autonomia personal i els llenguatges: comunicació i representació.
-Introducció: petita introducció que ens permet conèixer el tema mitjançant frases o preguntes per a que el alumne tinga interés en aprendre i esté motivat per a resoldre el problema de la Webquest: Proposem una pregunta inicial, perquè tinguen la curiositat per saber la resposta.
-Tasca: que volen aconseguir a través de les activitats.
-Procés: en aquest apartat està dedicat a les activitats o subtasques que els xiquets hauràn de fer per a arribar a aconseguir la Tasca.
-Avaluació: manera a través de la qual vam a avaluar als xiquets
-Conclusió: És una reflexió de tot el procés que hem fet.
-Orientacions Didàctiques: formades per la Justificació i Utilitat de la Webquest, el nivell educatiu a qui va dirigit la Webquest, els Coneixements previs de l'alumnat, la temporalització aproxiamda i per últim l'organiztació dels alumnes.

També ens ha explicat que la nostra Webquest ha de tindre la funció de orientar a la mestra a l'hora de explicar les activitats, és a dir, ha de tindre texto i si pel contrari fóra dirigit als xiquets posariem imatges, sons...

I per a finalitzar la classe, ens ha donat temps per a anar pensant el tema de la nostra Webquest i anant completant la plantilla perquè haurem d'entregar-la el dijous de la setmana que bé.

I aquesta és la nostra Webquest: https://sites.google.com/site/viatgeatravesdelestecnologies




REFLEXIÓ PERSONAL
Aquesta classe ens ha servit per a conéixer altre eina i poder utilitzar-la en el aula d'infantil en un futur per a treballar amb els xiquets.

ENLLAÇOS D'INTERÉS:
-Com crear la teua propia Webquest: http://bit.ly/2z4a5TF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada