dijous, 5 d’octubre del 2017

Classe 8: Juguem al Kahoot

QUÈ HEM FET I QUÈ HEM APRÈS?

El primer de tot, hem repasat el pdf de Apa relacionat amb la pràctica que ens va demanar el professor sobre referenciar i citar capítols de llibre, revistes i llibres. Amés ens va explicar què és el DOI, és a dir, un identificador únic i permanent per a les publicacions electròniques que proporcina informació sobre revistes, articles... i su localització en internet, a través del autor, título, dats de publicació... Per exemple: http://dx.doi.org/10.1000/182

En segon lloc, hem fet un Kahoot de 10 preguntes amb 4 opcions de resposta sobre el Tema 1. Una vegada finalitzat el joc, hem après a fer un Kahoot perquè cada grup ha de tindre fet un  sobre el seu tema perquè els companys, quan termine l'exposició ho respongan.

Finalment, ens ha mostrat pàgines o eines per a construir un mapa conceptual, molt important perquè al final del nostre Power Point de la nostra presentació, ha de aparèixer un mapa que resumisca tots els continguts de la presentació, com per exemple, Gliffy o Bubbl (més recomanable perquè et permet guardar el mapa com a imatge per a després posar-ho al final del Power).

REFLEXIÓ PERSONAL
Hui ha sigut una classe entretinguda, a pesar de totes les dubtes de tots sobre com fer les referències, perquè hem jugat al Kahoot responent unes preguntes sobre el Tema 1 i desprès hem après com crear un Kahoot nou, joc molt recomanable i útil per a introduir-ho a l'escola Infantil i treballar els continguts amb els xiquets a través d'aquesta plataforma digital, jugant i divertint-nos. Ha sigut molt interessant.

ENLLAÇOS D'INTERÈS:
Tutorial Gliffy:


Tutorial Bubbl:


Fuente:
http://bit.ly/2y4Ut3k

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada