dimarts, 17 d’octubre del 2017

Classe 10: Diseny del nostre Mural Digital

QUÈ HEM FET I QUE HEM APRÈS
-La setmana passada, concretamemt el dijous 10, van començar les presentacions. Aquest dia van exposar uns companys tema 2 anomenat "La competencia digital del professorat". Després, tota la classe van fer un kahoot responent a les preguntes sobre aquest tema (aquest procediment será el mateix per a totes les presentacions).

Primer de tot, el professor ha estat comentant sobre els índex (amb les referències). Després hem parlat d'una actividad voluntaria per a pujar nota, un treball relacionat amb la realitat aumentada.

A continuació, ens ha explicat cóm fer un mural digital, és a dir, a través d'una eina tecnològica pot crear un mural digital per a presentar continguts en diferents formats o presentar als teues alumnes activitats sobre un tema específic.

Ens ha mostrat dos eines:
-Padlet: es una pissarra o mural en blanc en el que vas afegint possits formats per qualsevol informació que vuigues posar (imatges, videos, presentacions, audio...)
-Lino: es una eina molt senzilla amb la que podem crear la nostra pizarra virtual per a organitzar les nostres notes i crear d'aquesta manera murales que es podem visualitzar a través d'un navegador. A més, ens permet publicar fotos, videos, URL, de manera pública o privada


Una vegada ens va explicar cóm fer un mural digital, ens ha ensenyat exemple d'altres cursos i ens ha demanat fer, com a pràctica per al dijous, un mural digital. Hem de imaginar un projecte d'aula de infantil, què objectius té, quines activitats forman aquest projecte, i si colaboren o no els pares.

El dijous en classe, deprés de la següent presentació (Tema 3) cadascun hi ha que enviar el link al professor del nostre mural digital i fer una petita presentació en 2 minuts dels objectius, de les activitats i a qui va dirigit.


REFLEXIÓ PERSONAL
La clase de hui m'ha paregut molt interessant ja que aquestes els dos eines per a fer un mural són un bon  recurs per a utilitzar-les en futur en l'escola com a mestres, que ens permet introduir contiguts agrupats en àreas, projectes, temàticas i realitzar moltíssimes activitats.


ENLLAÇOS D'INTERÈS:
Cinc eines per a crear murals digitals:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada