dimarts, 19 de desembre del 2017

La Fotografia Digital


Aviary (https://www.aviary.com/)
Amb aquesta aplicació podem editar fotografies i posar-li efects, formes, text... Jo he pujat una fotografia meua i només l'he afegit el següent missatge d'esperança per al nou any: La Il·lusió mai es perd. I aquesta és la meua fotografia:



Canva (https://www.canva.com/es_mx/crear/tarjetas-presentacion/)
Aquesta aplicació serveix per a disenyar una targeta nadalenca. Es pot qualsevol plantilla ja creada o fer la teua pròpia. Jo he optat per fer la meua targeta pròpia sense cap plantilla. En primer lloc, he agafat 2 fotografies pròpies i les he posat a la part esquerra de la targeta. Després, en la part dreta he afegit una imatge d'un regal per posar-la de fons i damunt d'ella he ficat la següent dedicatòria:

La Magia de la Navidad de Sonia samper fernández

3º Spell with flickr (http://metaatem.net/words/)

En aquesta aplicació hem posat una paraula que expresse el que significa per a nosaltres el Nadal. Una vegada posada, pots punxar en cada lletra i canvia la forma i el color. Quan ja s'he haja escogit el format de la paraula, havien de fer captura a les lletres creades. Aquesta és la meua paraula creada i aquest és l'enllaç per accedir a ella:

letter m letter A letter G letter I letter A


Nube de Palabras (https://www.nubedepalabras.es/) i Imagechef (http://www.imagechef.com/ic/es/home.jsp)
-Nube de Palabra et permet introduir moltes paraules i amb elles fer un mosaico de lletres. En primer lloc, he agafat la plantilla d'un arbre de Nadal i després li he anat afegint paraules relaciones amb el Nadal.


-Imagechef et permet crear un marc de fotos. Jo he agafat una plantilla de marc i l'he afegit una foto meua. A més li he posat una frase baix de la imatge: Gaudeix dels petits moments


ImageChef.com


Storybird (https://storybird.com/)
Amb aquesta aplicació podem crear el nostre propi conte nadalenc. Nosaltres hem de crear un conte de 10 pàgines com a mínim amb el objectiu de transmetre algun valor als xiquets i xiquetes d’infantil.
https://storybird.com/books/la-magia-del-nadal-6/?token=emskqum2kn


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada