divendres, 22 de setembre del 2017

Què Ens Depararà La Cuarta Classe?

QUÈ HEM FET I QUÈ APRÈS?
Seguim amb les nostres classes relacionades amb la modificació del blog. En aquesta clase el primer que hem fet ha sigut elegir al coordinador del nostre grup, que és el que ens dirigirà. Després hem creat un Drive per grup.

En segon lloc, el professor ens ha explicat un pdf (el qual us deixaré baix) sobre la llicència d'una imatge i com inserta-ho en html. Aquest aspecte es molt important ja que si nosaltres insertem alguna imatge d'Internet, hem de tenir en compte la llicència d'aquesta ja que pot ser no esté permet el seu ús. Per això, hem de citar la imatge a través de dues vies:
-Via difícil, posant el títol o nom de la imatge, símbolo de copyright, nom de l'autor i el tipus de llicència (Siglas). Per saber el tipus de llicència ens dirigem a la web de Creative Commons (http://bit.ly/2cmfk6a ).
-Via fàcil, posant la font, és a dir, copiar el link d'on provenen i posar-ho al final de l'entrada.


Creative Commons from Claudia Simone

Respecte a la llicència dels videos de Youtube, el professor ens va explicar que podem agafar la llicéncia estàndar que apareix en la descripció del video.

En tercer lloc, ens hem centrat en com crear una presentació e insertar-la en una altra pàgina diferent de la de les entrades que és la pagina principal. El primer pas és anar a l'apartat Pàgines i crear una pàgina nueva. Una vegada hem fet això, hem de pujar un pdf a Slideshare (https://es.slideshare.net/ ) i tenir fet un compte de Linkedln per a poder entrar. Dins de la pàgina, només hem de punxar en Cargar per pujar la presentació. Després, hi ha que copiar el Html e inserta-ho en l'entrada de la pàgina.

Després, hem après com trobar informació del tema que li haja tocat a cada grup per a les exposicions en DIALNET, en revistes...

Per finalitzar, també hem après com citar textos, és a dir, proporcionar la informació d'on prové el document, utilitzant les pautes que ens proporciona APA, document que es pot descargar i està disponible en la Biblioteca de la Universitat.




ENLLAÇOS D'INTERÉS:
-Com insertar un pdf en Html:
http://bit.ly/2wGQ7k8
http://bit.ly/2jStN0H

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada