dijous, 28 de setembre del 2017

Classe 6: Com crear una Presentació amb Powtoon

QUÈ HEM FET I QUÈ HEM APRÈS?
Arrivem a la sisena classe i hui hem començat aprenent a fer una presentació animada amb Powtoon, una presentació útil per a introduir un tema a l'alumnat. Una vegada fet el nostre registre en Powtoon podem afegir una presentació des de zero, construir la nostra propia història afegint escena per escena o escogir una presentació que té la secuencia de les diapositves del video feta i només la tens que modificar afegint coses.
Nosaltres hem accedit a la tercera opció on apareixen moltíssimes plantilles. Després de agafar una, ens trobarem que les diapositives es situen a l'esquerra i a partir d¡així, cadascun introdueix un resum del Tema 1, explicat pel professor l'anterior dia, afegint la linia del temps, escenes, texto, caracteres, objectes, grafics, musica... Respecte al tema de la musica i descargar-la de forma legal i lliure de drets, hem de entrar a la pàgina JAMENDO i escogir una cançó.
Finalment, després de haver fet el video, que tindrà que durar entre 1 o 2 minuts, punxarem en EXPORT i ho podrem pujar a qualsevol xarxa social i si volem pujar-ho al Blog, haurem de copiar el URL en l'apartat de "Embed"
*Nota: si useu Powtoon, cada 5 minuts punxar Save per a guardar.
Aqui us deixe el meu video-presentació animat del Tema 1 de l'assignatura:




ENLLAÇOS D'INTERÈS:
-Com fer un Powtoon:http://bit.ly/2wlxjTj

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada