dimarts, 12 de setembre del 2017

Introducció

LA NOSTRA PRIMERA CLASSE


QUÈ HEM FET?

Hui 12 de setembre ha sigut la primera classe d'Aules Digitals. El nostre professor Alejandro ens ha presentat l'assignatura i la seua programació, és a dir, que farem durant el curs:sessions de teoría, práctiques de clase, exposicions i la evaluació. A més, hem fet els grups de la classe formats per 3 o 4 persones que serviran per les exposicions grupals i cada grup ha triat un dels temes proposats pel mestre.

QUÈ HEM APRÈS?

Cada alumne ha creat el seu blog, seguint els passos que el mestre anava indicant, eina que ens servirá com un diari en el que anirem comentant els aspectes més importants que aprenem cada dia a classe amb una reflexió personal.
Per últim, tota la classe hem vist un video relacionat amb les tecnologies i lligat amb aquest tema, hem reflexionat sobre com influeix les xarxes socials en el nostre dia a dia, tenint en compte que les tecnologies cada vegada avancen més i més.

REFLEXIÓ PERSONAL

Pel que fa a la meua reflexió personal, pense que tots depenem moltíssim de les tecnologies, que per un costat, faciliten la nostra vida, ajudant-nos a descobrir moltes coses, però per l'altre costat, no sabríem viure sense elles i això és un inconvenient i un gran problema.

ENLLAÇOS D'INTERÈS

Aqui us deixe alguns enllaços que us podrien servir i que són molt interessants:
-Com fer un Blog pas a pas en Blogger: http://bit.ly/2xkL9IS
-Avantatges i desavantatges de les tecnologies: http://bit.ly/2vTk63X / http://bit.ly/2h43XWv

Fuente: http://bit.ly/2fe0tg0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada