dijous, 14 de setembre del 2017

Diseny del nostre blog

EL SEGON DIA DE CLASSE

QUÈ HEM FET I QUÈ HEM APRÈS?
En la nostra segona classe d'Aules Digitals, com tots ja teníem el nostre propi creat, hem començat a disenyar cadascun el seu blog amb l'ajuda del professor, que ens ha aconsellat, el primer de tot, afegir al nostre blog una plantilla que siga de tipus senzilla perquè ens aparega els gadgets a la barra lateral que apareix a la dreta.


Després hem començat aprenent com funciona la barra de navegació, la capçalera, i com introduir pàgines en el nostre blog, i perquè serveixen.
*La diferència entre les pàgines i les entrades es que les entrades són articles que formen part del diari o blog que s'organitzen de forma cronològica, és a dir, les més noves apareixen primer i les més velles van sota i també per etiquetes. I les pàgines contenen informació que és permanent i estàtica, no formen part del diari, i per tant, no s'organitzen de forma cronològica.

També hem après com afegir gadgets (barra de la dreta) com per exemple etiquetes o pàgines; una imatge a la capçalera, com canviar el nostre logo, és a dir, canviar el logo de blogger i posar un propi i per últim com afegir un perfil i la seua descripció, és a dir, les propies dades de l'autor del blog com la seua professió i ubicació.

Al final de la classe, el professor ens ha donat un temps per plasmar tot el que havíem après, i d'aquesta manera poder perfeccionar i millorar el nostre blog. Aquesta manera de treballar m'agrada molt perquè poden surgir dubtes i així pots preguntar-les al professor i ell te les pot resoldre a l'instant. En la meua opinió, resulta molt eficaç treballar així.

ENLLAÇOS D'INTERÈS
-Com disenyar el nostre blog: http://bit.ly/2x4I3Xn

Fuente: http://bit.ly/2xhoEVH

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada